Enviat per: nizzamudin | 07/10/2012

Darwin’s Theory

24 de setembre

El Javier marxa demà i com a comiat hem anat a fer una birra en un antre singular, es diu Darwin’s Theory i és un dels garitus més antics de la ciutat.

El Darwin

És el típic bar americà on és fàcil veure algun que altre personatge. Ens hem assegut a la barra, a la meva esquerra hi havia un paio solitari que anava mamant i un parell de cops m’ha dirigit la paraula, però entre que el tio no vocalitzava bé, la música i el soroll, no l’he entès. El col·lega “llevaba una merluza que flipas”.

Al Darwin. Darrera meu, fotent un glop directament de l’ampolla, el tio de la merluza (*)

A la dreta del Javier seia un tio amb qui hem xerrat una mica i ens ha convidat a una birra. No he vist cap cambrer i entre les cambreres en destaco dues; una de rossa molt guapa i atractiva, i una morena amb una carrosseria important, d’aquelles que et fot un cop de pitrera i amb una mica de sort arribes a l’hospital a temps.

Aguita con la rubia, eh? (*)

Una morena y una rubia…

Quan hem entrat, el local estava més tranquil, però mica en mica s’ha anat animant, com nosaltres, que sense haver sopat i amb les birres, jo puc dir que ja portava un bon globu.

Salut! (*)

Li hem dit a la noia que allotja al Javier si volia venir i unir-se a fer una birra, però havia quedat per sopar i estava fent sobretaula. A l’altra no li hem dit perque dubto que entri en un local d’aquestes característiques, no fos cas que algú la veiés i la seva reputació se’n pogués ressentir. Això és com si algú que té 40 anys fumi d’amagat dels seu pares. Per cert que el Javier, ja l’ha calat, i això que només hem quedat dos o tres cops per sopar els quatre (naltros dos amb les respectives amfitriones). I no se n’ha emportat una impressió gaire bona. Entre glop i glop, mentre degustem la cervesa a la que ens ha convidat el col.lega, parlem de tenir classe. La classe no es mesura pel cotxe que tens, el supermercat on compres, o els locals que frequentes. La classe, o es té o no es té. Jo no en tindria ni que posseís un Rolls-Royce.

(*) Foto cortesia de Javier Rosado

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: